WinterWandelTocht

WinterWandelTocht

Lekker wandelen na de feestdagen! Juist tussen kerst en oud opnieuw is het gezond om wat aan beweging te doen, dus "doe mee met de TRV".

Zondag 27 december 2015 Winterwandeltocht in Bernheze.

Ook zo'n behoefte om bij te komen van de decemberfeestmaand? TRV-Bernheze organiseert voor u een knusse, natuurrijke winterwandeltocht in Bernheze op zondag 27 december aanstaande, vanuit drie startpunten.

TRV Bernheze  is er weer in geslaagd om voor u mooie tochten uit te zetten. Bij de Winterwandeltocht kan er gestart worden vanuit drie verschillende plaatsen;

•             Heeswijk- Dinther: Kilsdonkse Molen (Kilsdonkseweg 4-6)

•             Nistelrode: 't Tramstation (Raadhuisplein 5)

•             Vorstenbosch: De Schaapskooi (Heuvel 4)

Vanuit alle startpunten hebben we routes van ongeveer 5, 10 en 20 km.

Als u 20 kilometer wilt lopen, kunt u starten van 8.00 tot 11.00 uur, de starttijd voor de 5 en 10 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur.

Deelname kost € 3,00 per persoon.  Met de bon uit het Brabants Dagblad wandelt u met twee personen voor de prijs van één.

Bernheze "de groene, culturele, gastvrije gemeente" heeft een prachtige natuur met veel afwisselende landschappen. De verschillende routes lopen door de mooiste gebieden in Bernheze. Ook in de winter ziet het landschap er weer zeer verrassend uit. Let op: de route is helemaal uitgeschreven en zal alleen op moeilijke punten verduidelijkt worden met pijlen.

Fotowedstrijd:

Maak tijdens de winter wandeltocht  een foto en upload deze naar www.bdclub.nl

en maak kans op een waardebon van € 50,00 te besteden bij Intersport Superstore in Uden.

John Mulders

De winnende foto van 2014 werd gemaakt door John Mulders.

Sponsoren:

Natuurlijk zou dit evenement niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren. Onze hoofdsponsor is het Brabants Dagblad en onze sub-sponsoren zijn Intersport Superstore Uden en Runningtherapie Bernheze.