Winterwandeltocht

Winterwandeltocht

Winterwandeltocht 2017 op zaterdag 30 december

De Winterwandeltocht Bernheze wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd door de Toeristisch Recreatieve Vereniging (TRV)-Bernheze. Dit jaar hebben we gekozen voor ZATERDAG 30 december.

Wat is dat lekker, een frisse neus halen na de feestdagen. Lekker eten en veel zitten afwisselen met een stevige wandeling maakt dat je weer uitkijkt naar het volgende festijn. De winterwandeling op 30 december is daarvoor een uitstekende gelegenheid.

Vanuit Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode kun je starten voor de 5, 10 of 20 kilometer lange wandeling door de mooie landerijen en bossen rond Bernheze. Genietend van de natuur loop je de extra kilo’s weg terwijl je gezellige mensen ontmoet.

Deze winterwandeltocht wordt georganiseerd in samenwerking met Jong Nederland Heeswijk-Dinther, scouting Nistelrode en voetbalvereniging HVCH in Heesch.

Startmogelijkheden

De 20 km-tocht start tussen 8.00-11.00 uur. Voor de 5 en 10 km is de start tussen 8.00-12.00 uur.

Startlocaties:

Heesch:  Sportpark de Braaken, voetbalvereniging HVCH, Binnenweg 1

De routes slingeren in en rond de mooie omgeving van Heesch. Er is een pauzemoment bij ‘t Tunneke in de Dorpsstraat en Boerderijterras ‘t Venster aan de Vinkelsestraat.

Heeswijk-Dinther: Café Stanserhorn, Heibloemsedijk 7, midden in de mooie bossen van Heeswijk Dinther. Pleisterplaatsen zijn voorzien bij het Theehuis Het Aardrijk in Berlicum en café De Zwaan in Heeswijk-Dinther.

Nistelrode: Sportpark De Schellen, Loo 8 waar je in enkele minuten de bewoonde wereld uitloopt, de Maashorst in. Een pauzeplaats is ingericht bij Mini-Camping Uitgerust op Menzel 32 en blokhut D’n Burcht (scoutcentrum Achter De Berg)

Deelname kost € 3,00 per persoon. Met de bon uit het Brabants Dagblad of met de Brabants Dagblad app krijgt u € 1,00 korting per persoon (max. 4 personen per bon).

Fotowedstrijd

Bij elk weertype is er wel iets moois te fotograferen in de omgeving van Bernheze. De organisatie van de winterwandeling heeft ook nu weer een mooie prijs beschikbaar voor de mooiste foto, gemaakt tijdens de winterwandeling. Neem je camera mee, maak de foto van je leven en upload deze op de website van het Brabants Dagblad. Met je foto maak je kans op een waardebon van € 50,-, te besteden bij Intersport Superstore Uden. Ook zal de winnende foto gepubliceerd worden op de BD Club redactiepagina van het Brabants Dagblad en op internet.