Arrangementen
Top Monumenten

Golfkampioenschap 2010

Bernheze Golfkampioenschap 2010 

Lions Club Bernheze en TRV-Bernheze organiseerden samen het achtste Bernheze golfkampioenschap.

De golfkampioenen van 2010 zijn:
Maria vd Nieuwenhuizen, Jorg Marijnissen, Joan v. Roosmalen en Tini v. Nistelrooij

Afgelopen vrijdag werd voor de 8e keer het Bernheze Golfkampioenschap georganiseerd door de Lions Club Bernheze en TRV-Bernheze. Het werd een zeer gezellige dag met prachtig weer waarbij 74 golfende Bernhezenaren hun beste balletjes probeerden te slaan op Company Club De Hooge Vorssel in Nistelrode. Er werd door de heren een Strokeplay wedstrijd gespeeld met handicapverrekening door handicappers van 0-24 en een Stableford wedstrijd door de dames en voor heren handicappers van 24.1-36. De golfkampioenen van dit jaar zijn geworden Maria vd Nieuwenhuizen, Jorg Marijnissen en Joan v. Roosmalen . Als extra werd er dit jaar weer een puttingwedstrijd gehouden die gewonnen werd door Tini van Nistelrooij. Helaas had niemand de door Rabobank gesponsorde Hole-in-One geslagen, waardoor de Kia Seed twv € 20.000,- terug ging naar Hurkmans autobedrijven. Na de wedstrijd werd een cheque van € 1000,- geschonken aan de Zonnebloem van Nistelrode en ook een aan Horizon Heesch. Zij willen dit geld besteden aan vrijwilligers en hulpbehoevenden in de kernen waarin ze actief zijn. In 2011 wordt er wederom een Bernheze Golfkampioenschap georganiseerd op vrijdag 2 september.

Prijswinnaars
Alle eerste prijswinnaars ontvingen de wisselbeker en een mooi kado. Bij de Strokeplay was er helaas geen dameswedstrijd ivm te weinig dames met een handicap beneden 24. Bij de heren ging bij Strokeplay de eerste prijs naar Joan v. Roosmalen met netto 72 slagen, tweede werd Ad Heerkens met netto 74 slagen en derde werd Guus Lohstroh met netto 75 slagen. Bij Stableford voor dames ging de eerste prijs naar Maria vd Nieuwenhuizen met 33 pnt. Tweede werd Dinie van Heesch met 32 pnt. en derde Henriëtte Prins met 30 pnt. De eerste prijs Stableford voor mannen ging naar Jorg Marijnissen met 44 pnt. Tweede werd Nico van Heesch met 39 pnt. en derde Frans Langenhuizen met 39 pnt. Na de 18-holes werd er een puttingwedstrijd gehouden over 9-holes. Hierbij bleken 8 golfers slechts 16 of 17 slagen nodig te hebben. Hierdoor werd er tijdens de borrel vanaf het terras een shoot-out gehouden die door Tini van Nisteldooij werd gewonnen. De Longest ging bij de dames naar Henriëtte Prins en bij de heren naar Nico van Heesch. De Neary ging bij de dames naar Anneke Bomelijn en bij de heren naar Rens Reizevoort. Op hole 12 kreeg iedereen de kans om een Kia Seed twv € 20.000,- te winnen, enige vereiste was het slaan van een hole in one. Dit bleek een te moeilijke opdracht, waardoor niemand met de prachtige auto naar huis ging. Maar de kans was er, iedereen was ook zeer geconcentreerd bij deze bijzondere afslag en de spanning was te snijden.

Goede doelen
De opbrengst van het Bernheze Golfkampioenschap wordt gedeeld door de organiserende verenigingen Lions Club Bernheze en TRV-Bernheze. Dit jaar reikte Lions Club President Hein Koppens een cheque van elk € 1000,- uit aan Zonnebloem Nistelrode en Horizon Heesch. TRV-Bernheze besteedt haar deel van de opbrengst aan promotie voor Bernheze richting de toerist en recreant op de TV-zenders in Den Bosch, Uden/Veghel, Oss en alle dorpen daartussen. Bernheze wordt hierbij op de kaart gezet als "de groene, culturele, gastvrije gemeente". Natuurlijk wordt dit kampioenschap weer mogelijk door bijdrages van deelnemers en sponsors. Dit jaar zijn de sponsoren wederom: Marya schoenen & tassen, Company club De Hooge Vorssel, Rabobank Bernheze/Maasland, Van Tilburg mode en sport, Brabant Accountants en Belastingadviseurs. De organisatie dankt de sponsors en de deelnemers voor hun bijdrages om deze dag weer een succes te maken.

 Marya de Hooge Vorssel
Brabant
van Tilburg
Rabobank Bernheze
Klik hier voor een impressie van de dag middels de mooie foto's die er gemaakt zijn.

 


Heeft u een leuke ervaring of wilt u iets anders hierover vermelden, plaatst dan een reactie >

StatutenPrivacy PolicyDisclaimerSitemap