Klaverbladroutes

Klaverbladroutes uitleg: Happen & Trappen, Happen & Stappen, Mix van ....

Klaverbladroutes.nl biedt u een keuze om vanuit één restaurant te:

  • happen & stappen
  • happen & trappen 
  • happen & mix van stappen/trappen
  • happen & mix uurtje met Paardenstappen, Cultuur snuiven, Huifkarren, Natuureducatie

Het restaurant is het middelpunt van waaruit vier korte wandelroutes, fietsroutes en huifkarroutes zijn uitgestippeld. Ook heeft het restaurant een heerlijk menu samengesteld.  Vanuit deze basis heeft Klaverbladroutes.nl het volgende concept samengesteld.

  1. Op de dag van uw reservering wordt u om 10.30 uur hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers en krijgt u uitleg over uw Klaverbladroutes dag.
  2. Om 11 uur gaat u met de routebeschrijving op pad voor uw eerste Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur en langs bijzondere plaatsen.
  3. U komt terug bij het restaurant en uw tafel staat klaar om in een heerlijk koud voorgerecht te happen.
  4. U gaat weer op pad voor uw tweede Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen waarna u weer bij het restaurant uitkomt om te happen en aan uw tafel aanschuift voor een heerlijke soep.
  5. U gaat weer op pad voor het derde Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur en komt weer bij het restaurant terug waarbij u een heerlijk hoofdgerecht zult happen.
  6. Dan uw vierde en  laatste Klaverblad-stappen of Klaverblad-trappen door de natuur om uiteindelijk weer te arriveren bij het restaurant en te genieten van een heerlijk te happen dessert. Daarna krijgt u nog een kopje koffie met bonbon als afsluiter van een mooie dag.


4- of 5-gangenmenu
U kunt kiezen uit een 4- of 5-gangenmenu.
Onder het 4-gangenmenu verstaan we: Koffie met iets lekkers vooraf en na afloop, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Onder een 5-gangenmenu verstaan we: als extra een soep.

Ook als Mix ...
Uniek aan het Klaverbladroutes systeem is dat u na elke route in het restaurant terug komt. Als u 4x een uurtje stappen of 4x een uurtje trappen teveel van het goede vindt kunt u hierdoor dus ook er voor kiezen om het trappen en stappen te mixen of nog verder te mixen met paardenstappen, of huifkarren.

De Klaverbladroutes zijn zorgvuldig uitgestippeld en waar mogelijk wordt extra uitleg gegeven op de plattegrond. Natuurlijk is de culinaire invulling het visitekaartje van het restaurant en met passie bereid.

www.klaverbladroutes.nl

Adresgegevens