Katja Brooijmans nieuwe voorzitter TRV-Bernheze

Katja Brooijmans nieuwe voorzitter TRV-Bernheze

Katja Brooijmans is donderdagavond tijdens de extra ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter van TRV-Bernheze. Brooijmans neemt het stokje over van Henry van Boxmeer. De nieuwe voorzitter is zeer ambitieus en geeft zichzelf en de TRV twee jaar de tijd om een wezenlijk verschil te maken. “Mijn ambitie is om over twee jaar trots te kunnen zijn op wat we bereikt hebben, daar ga ik me ik voor inzetten”, aldus de kersverse voorzitter. Tijdens de extra ledenvergadering in Hoeve Weltevreden in Heeswijk-Dinther presenteerde ze het beleid van de vrijwilligersorganisatie voor de komende jaren. Belangrijkste punten zijn input leveren vanuit de leden voor de nieuwe Toeristisch Recreatieve Visie van de gemeente Bernheze, het versterken van de energie op ontwikkelingen rondom Beekdal De Aa en De Maashorst, de zichtbaarheid van de TRV voor inwoners, leden en toeristen vergroten en verdiepen en het bieden van een platform voor alle recreatieve en toeristische activiteiten – ook die door anderen in de gemeente worden georganiseerd. 

Een van haar eerste wapenfeiten is de samenwerking met de BKK, De Bernhezer Kunstkring. “Onze evenementen zijn niet alleen groen en gastvrij, maar ook cultureel! De kracht zoeken in die verbinding levert kwaliteit op voor Bernheze”. 

Katja Brooijmans is ook voorzitter van de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord in Heeswijk. In het dagelijks leven is ze beleidsmedewerker Cultuur bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch.