We are food 2018

Informatie voor onze leden m.b.t het verhaal dat wethouder Wijdeven tijdens de ALV hield over European Region of Gastronomy in 2018

In 2018 is Brabant European Region of Gastronomy. Onder de titel We are Food zijn er voor ondernemers en andere intiatiefnemers tal van mogelijkheden om met activiteiten en innovaties aan te haken en mee te doen. Zo is er 31 mei a.s. een belangrijke deadline. Daarover wordt nog niet uitgebreid gecommuniceerd via de website van We are Food maar kunnen wij al wel met jullie delen. www.wearefood.nl

Er is een publieksprogramma, waarbij in 2018 een spotlight staat op mooie foodinitiatieven uit heel Brabant. Daarnaast is er het ontwikkelprogramma: de Brabantse Keukens. Elke maand staat in het teken van een thema, zoals de maand van de kip, alternatieve eiwitten of beter eten in de zorg. Die thema’s zijn nog niet ingevuld.

Heb jij een foodinitiatief dat bijdraagt aan Beter Eten in Brabant? Meld je dan vanaf begin april aan via info@wearefood.nl. Ook kun je je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief.